Ten Cate voelt zich vereerd: "Inhoudelijk goed gesprek gehad"

Ten Cate voelt zich vereerd: "Inhoudelijk goed gesprek gehad"

Henk ten Cate wordt mogelijk de nieuwe bondscoach van het Nederland elftal. De voormalig trainer van Ajax heeft laten weten zeer vereerd te zijn.

Verdeeld over twee sessies heeft Ten Cate zo'n acht uur gesproken met technisch KNVB-directeur Hans van Breukelen. "Ik heb het ervaren als een inhoudelijk goed gesprek. Dat Van Breukelen mij heeft benaderd, vond ik al een hele eer op zich", zo vertelt de 62-jarige Amsterdammer tegenover Voetbal International.

Ten Cate zegt open te staan voor de functie. "En ik denk dat ik het goed zou kunnen. Meer wil en kan ik er niet over kwijt." De oefenmeester werkt nu nog als hoofdcoach van Al Jazeera in de Verenigde Arabische Emiraten.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl