Olympique Marseille wil Champions League-elftal en kijkt naar Sinisterra, Bazoer en Openda

Olympique Marseille mag zich op gaan opmaken voor een terugkeer in de Champions League. Er moet de komende transferperiode dus een miljoenenbal-waardig elftal samengesteld gaan worden. Het Franse medium Foot Mercato heeft een aantal namen prijsgegeven die in beeld zouden zijn bij de club die afgelopen seizoen werd uitgeschakeld door Feyenoord in de Conference League. 

Op de shortlist bevinden zich drie spelers die afgelopen seizoen in de eredivisie te bewonderen waren; Luis Sinisterra, Riechedly Bazoer en Loïs Openda. De Fransen toonden afgelopen winter al interesse in Bazoer, de belangstelling voor Sinisterra en Openda was tot voor kort minder bekend. 

Het drietal kan ongetwijfeld rekenen op meer interesse. Napoli en Bayer Leverkusen zouden ver willen gaan voor Sinisterra en ook voor Openda en Bazoer is voldoende belangstelling. Laatstgenoemde zou zomaar een binnenlandse transfer kunnen maken. Feyenoord lonkte afgelopen winter al naar Bazoers diensten en aast nu wederom op de handtekening van de creatieveling.

Feyenoord-doelman vertrekt