Malacia over Advocaat: 'Moeten gewoon met elkaar door'

Of Dick Advocaat dit weekend nog op de bank van Feyenoord zat was eerder een twijfelgeval dan zekerheid. De oefenmeester luchtte na de verloren wedstrijd tegen ADO (3-2) zijn hard, maar komt daar op terug. Advocaat had het er over dat hij mogelijk vervroegd zou vertrekken bij Feyenoord. Volgens Tyrell Malacia is dat hoofdstuk nu gesloten.

Klassieker

Voorafgaande van de Klassieker werden Adovcaat en Malacia aan de tand gevoeld over de situatie: "We moeten gewoon met elkaar door, er is geen andere keuze", begon de linksachter. Tegenover RTV Rijnmond ging Malacia dieper op de situatie in. "We hebben dinsdag gewoon met elkaar gesproken, met het gehele team en de staf. Dat is goed geweest voor ons. Alles wat besproken moest worden is besproken."

Advocaat

Volgens Dick Advocaat zelf heeft hij in de emotie en frustratie de verkeerde dingen gezegd. "Dat kan mij ook overkomen. Het schoot bij mij allemaal verkeerd en dat is niet goed geweest. We zijn met z'n allen in oktober 2019 begonnen en willen dit met elkaar goed afsluiten. Ik kan de kritiek van februari tot heden begrijpen. Dat is niet des Feyenoords."

Vitesse

Feyenoord kent nog een lastige weg om Europees voetbal te verzilveren. zo komt zondag aartsrivaal Ajax al op bezoek. Verder moeten de Rotterdammers het nog opnemen tegen Heracles (uit) en RKC. De ploeg van Advocaat staat op dit moment op plek 5, vijf punten achter Vitesse en vijf punten voor op FC Utrecht.

Feyenoord-doelman vertrekt