Dortmund geïnteresseerd in Feyenoord-uitblinker, Matthäus oppert Gakpo

Borrusia Dortmund is gecharmeerd geraakt van Lutsharel Geetruida. De rechtervleugelverdediger van Feyenoord zou zich volgens 1908.nl vorig seizoen al in de kijker hebben gespeeld bij de Duitse club. De nummer zes van de Bundesliga zou zich volgens Lotthar Matthäus moeten versterken met nog een andere Eredivisie-speler.

De Duitse voetballegende stelt in zijn column namelijk dat Cody Gakpo de ideale vervanger voor Jude Bellingham zou zijn. Volgens Matthäus kan Bellingham zomaar eens 150 miljoen euro gaan opleveren. Als Dortmund een betaalbare vervanger wil halen, dan moet het technische hart van de club volgens de BILD-columnist eens gaan praten met PSV.

"In een meer verdedigend georiënteerd Nederlands elftal bewees hij dreigend te zijn, door driemaal te scoren", aldus de voormalig prof die met West-Duitsland het WK én het EK wist te winnen. Hoewel Gakpo in Qatar bewees als aanvallende middenvelder te kunnen spelen, is de suggestie enigszins opmerkelijk te noemen omdat Gakpo en Bellingham twee andere typen voetballers zijn. 

Feyenoord-doelman vertrekt