Robin van Persie gesignaleerd. Stage met een zaakwaarnemer?

Na zijn spelerscarrière is Robin van Persie verder gegaan als jeugdtrainer bij Feyenoord onder de 16. Klaarblijkelijk heeft hij wat tijd over want Robin van Persie is gespot in Manchester. Volgens berichten loopt hij stage, maar...

Krant spot Robin van Persie in Manchester

Een lokale krant in Manchester spotte Robin van Persie en Erik ten Hag in een restaurant in Manchester en ging op onderzoek uit. Zeker het feit dat er een zaakwaarnemer van SEG, dat beide voetbal-legendes vertegenwoordigt, aanwezig was prikkelde de nieuwsgierigheid. Volgens de lokale media is er echter geen sprake van transfernieuws of een entree van Robin van Persie, maar mag de coach in het kader van zijn UEFA PRO-opleiding als vriendendienst een weekje bij Ten Hag in de keuken kijken.

Stage lopen met jouw spelersmakelaar?

Toch is het opmerkelijk dat een etentje onder vrienden en een bijbehorende vriendendienst plaats vindt in aanwezigheid van een spelersmakelaar die beide vrienden vertegenwoordigd. Misschien toch reden om dit weekje goed in de gaten te houden. Misschien dat de toekomst van zoon Shaqueel van Persie ook nog even te sprake kwam?