Dit is wat Bakayoko en Veerman PSV moeten opleveren

PSV kan een leegloop verwachten in de zomer na een topseizoen. Johan Bakayoko en Joey Veerman lijken onhoudbaar en dat betekent dat de kassa in Eindhoven kan gaan rinkelen. Jeroen Kapteijns van De Telegraaf voorspelde wat het tweetal PSV kan gaan opleveren. 

Transferprijs Bakayoko en Veerman 

In de Kick-Off podcast van De Telegraaf noemt Kapteijns zijn voorspelling. "Ik denk dat Bakayoko moeilijk te behouden zal zijn, maar er zal zeker 45 à 50 miljoen euro op tafel moeten komen, schat ik." Daarnaast is de kans op een vertek van Joey Veerman zeer groot. "Joey Veerman is op een leeftijd dat dit het ideale moment is om te gaan cashen. Ik denk dat ook hij heel lastig te behouden zal zijn, als daar 30 of 35 miljoen voor komt." Dit brengt een mogelijke verkoop van het tweetal op een waarde van 75 à 85 miljoen euro. 

Aad de Mos over prijskaartje Bakayoko

Aad de Mos liet eerder weten een andere prijs in gedachten te hebben voor de diensten van Johan Bakayoko. Zo vertelde hij bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. “Hij gaat echt voor heel veel weg.” Met het verlies van de Belg, zoekt PSV alvast naar een waardige vervanger. De club staat voor een drukke transferzomer. Volg hier de laatste ontwikkelingen op transfergebied bij PSV.

Feyenoord-doelman vertrekt