Slot bevestigt transfer naar Liverpool

Arne Slot laat Feyenoord achter zich. De trainer werd al geruime tijd gelinkt aan Liverpool, maar bevestigt nu zelf voor het eerst op een persconferentie dat hij naar de Engelse topclub gaat.

Slot spreekt over transfer naar Liverpool

Eerder dit seizoen werd bij Liverpool naar buiten gebracht dat het definitief het laatste seizoen is van hoofdtrainer Jürgen Klopp. Het begon vervolgens met geruchten rondom de Nederlandse trainer, maar dat werd al gauw steeds serieuzer. De media heeft het tot op heden al bevestigt, toch liet Slot zelf niks weten. Tot de laatste persconferentie vooruitblikkend op zijn laatste wedstrijd in De Kuip. ''"Er is nog geen officiële aankondiging, maar ik kan wel bevestigen dat ik daar volgend seizoen trainer ga worden. Maar dat is voor jullie geen verrassing'' Hiermee heeft de Nederlandse trainer het nu zelf ook definitief gemaakt voor zover dat nog niet al het geval was. 

Slot over helpen van Excelsior

Er staat nog één duel op het programma voor Feyenoord. In speelronde 34 zal er thuis tegen Excelsior gespeeld worden. De Rotterdammers staan tweede en zijn uitgespeeld, Excelsior vecht daarentegen nog tegen de nacompetitie. Maar de ploeg op de zestiende plek hoeft niet te rekenen op hulp van Feyenoord, vertelde Slot in de persconferentie. ''De jongens hebben dit seizoen bewezen een hekel aan verliezen te hebben, en dat is nu ook het geval. Het is overbodig om te zeggen dat wij heel graag willen winnen, maar dat geldt voor de tegenstander uiteraard ook.''

Nu het vertrek officieel bekend is gemaakt kan men zich gaan afvragen wie Slot gaat vervangen bij Feyenoord

Feyenoord-doelman vertrekt