‘Vrouw van ESPN-analist ging vreemd met PSV-speler en Ajacied’

Sanne Clements, de vrouw van ESPN-analist Kees Luijckx, zou volgens Yvonne Coldeweijer van Juicechannel zijn vreemdgegaan met PSV-speler Malik Tillman. Coldeweijer wist daaraan toe te voegen dat meerdere bronnen hebben verteld dat de perschef van PSV ook met een speler van Ajax zou zijn vreemdgegaan. 

Sanne Clements en Malik Tilmann 

Luijckx' vrouw is Sanne Clements, de perschef van PSV. Volgens eerdere berichten van Yvonne Coldeweijer zou zij het erg gezellig hebben met PSV-speler Malik Tillman. De PSV-selectie verbleef op Ibiza, waar de twee het naar verluidt erg goed met elkaar zouden kunnen vinden. Ze zouden zelfs samen een hotelkamer zijn binnengegaan. 

Sanne Clements en Owen Wijndal 

Naast een speler van PSV, zou Clements ook zijn vreemdgegaan met een speler van Ajax, het zou daarbij gaan om Owen Wijndal. Nu meldt het Coldeweijer dat dit niet de eerste misstap van Clements is. "Meerdere bronnen hebben (onafhankelijk van elkaar) aan ons gemeld dat Sanne in haar tijd bij AZ regelmatig seks had met Owen Wijndal.”

Spelersvrouwen Oranje

De spelers van het Nederlands Elftal kennen we wel, maar wie zijn de vrouwen en vriendinnen achter deze bekende namen? Bekijk hier het overzicht van de spelersvrouwen, vriendinnen van de Oranje-voetballers.

Feyenoord-doelman vertrekt