Wie is Davey van den Berg? ‘De opvolger van Robin van Persie’

Feyenoord lijkt de opvolger van Robin van Persie intern te willen vinden. Volgens 1908.nl overwegen de Rotterdammers om Davey van den Berg de nieuwe coach te maken. 

Wie is Davey van den Berg (Feyenoord)? 

Davey van den Berg werd op 4 oktober 1989 geboren in Hellevoetsluis. In 2010 sloot hij zich aan bij Feyenoord. Dit in de rol van jeugdtrainer. De 34-jarige Van den Berg heeft sinds 2020 de leiding over de O17 van Feyenoord en is inmiddels een bekend en gewaardeerd gezicht binnen de club. In december 2023 wist hij met zijn ploeg najaarskampioen te worden, dit door Ajax in de mini-Klassieker met 3-2 te verslaan.

(Tekst gaat verder onder de video)

Van den Berg opvolger Van Persie 

Van den Berg wordt gezien als een sterke kandidaat voor een promotie binnen Feyenoord. Het huidige O18-team van Van Persie zal volgend jaar doorgaan als het O19-team van Feyenoord, en Van Persie is de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen. "Intern wordt Van den Berg genoemd als een van de belangrijkste kandidaten om Van Persie op te volgen," meldt 1908.nl.

Opvolger Arne Slot

Feyenoord heeft nog altijd geen opvolger voor Arne Slot gevonden. Wel is er een lijstje met een aantal namen erop. Daar is nu ook de Duits-Turkse Nuri Şahin bijgekomen.

Feyenoord-doelman vertrekt