PSV'er over toekomstplannen: "Ik wil erkenning voor wat ik doe"

Het succesjaar van PSV is bijna ten einde, maar het vizier wordt door de directie en een aantal spelers al op de toekomst gericht. André Ramalho vertelde voor verschillende camera's over de aanbieding die de Eindhovenaren gedaan hebben en wat zijn plannen zijn deze transferzomer. 

André Ramalho vertelt openhartig over aanbod vanuit PSV

Milan van Dongen vroeg hem direct na afloop op hij wilde blijven en daar reageerde de Braziliaanse verdediger als volgt op. "Ik weet het niet. Ik moet goed nadenken over wat het beste voor mij en mijn familie is. Daarnaast is het ook even afwachten wat PSV wil, maar zij hebben mij al een nieuw contract aangeboden. Het is niet makkelijk", aldus de veelvuldig bekritiseerde Ramalho.

Bekritiseerde PSV'er openhartig over toekomstplannen

Daags na zijn eerste interview met ESPN verschijnt hij voor de camera van Voetbal International, waar clubwatcher Marco Timmer hem opnieuw vraagt naar de huidige situatie tussen hem en de contractaanbieding. "Ik wil voor 100% erkend worden voor wat ik doe, waar ik ben en waar ik verblijf. Er gaat geen dag voorbij dat ik opsta en er alles aan doe om het PSV-shirt waard te zijn. Dat zal ik altijd doen en dat gevoel wil ik terugkrijgen", doelt hij op een eventuele beslissing.

"Ik weet nog niet of ik zal blijven of ga vertrekken, maar dat gevoel moet er van twee kanten zijn. Erkenning is voor mijn belangrijker dan geld", aldus Ramalho tot besluit. De Eindhovenaren zijn populair in binnen- en buitenland, zo ook op de transfermarkt.

Feyenoord-doelman vertrekt