De Telegraaf: 'Antony allang geen optie meer voor Manchester United'

Antony gaat deze zomer niet meer verkassen naar Manchester United. Dat stelt clubwatcher Mike Verweij maandag in de voetbalpodcast van De Telegraaf. De Braziliaan blonk afgelopen weekend nog uit in de Johan Cruijff ArenA, maar de prijs die om zijn nek hangt lijkt voor The Red Devils te hoog. 

'Antony is allang geen optie meer vanuit de United-kant', vertelt Verweij. 'Antony zal zich ook drie keer bedenken als hij naar Manchester gaat. Zeker als je ziet hoeveel plezier Ajax gisteren maakte met de voorste drie en Dusan Tadic erachter. Uiteindelijk zal hij een grote stap maken, maar er kan nu een streep door Antony naar United', besluit de watcher. 

Waar begin deze zomer doorbrak dat de vraagprijs van de Braziliaanse rechtsbuiten rond de tachtig miljoen euro zou liggen, sluimerde richting het einde van de window bedragen van rond de honderd miljoen euro door. Dat lijkt dat ook meteen de reden dat de nieuwe club van Erik ten Hag afziet van de transfer.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl