Linssen baalt van reserverol: "Natuurlijk heb ik er de klere in"

Bryan Linssen liet zich woensdagavond met twee goals gelden in de benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De spits van Feyenoord, die zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan Cyriel Dessers, ging na afloop in op zijn reserverol. 

"Natuurlijk heb ik er de klere in, honderd procent", reageerde Linssen tegenover ESPN. "Alleen je speelt wel bij Feyenoord, dan weet je dat je te maken hebt met concurrentie. Als je dan een aantal wedstrijden achter elkaar niet scoort, dan weet je dat dit eraan zit te komen".

"Cyriel scoort wel, dan kun je maar één ding doen, dat is keihard werken en in een wedstrijd als vandaag een doelpuntje meepikken", vervolgde de 31-jarige Limburger. "Dat is het enige dat ik kan doen. Dat zal ik hopelijk ook blijven doen".

'Keihard werken'

Linssen heeft begrip voor zijn reserverol. "De trainer heeft mij ook uitleg gegeven. Ik ben ook nuchter genoeg om te zeggen: de tweede seizoenshelft heb ik niet gespeeld zoals ik in de eerste seizoenshelft gedaan heb. Daar hoef ik me niet voor te schamen, dat is gewoon zo. Ik moet gewoon keihard werken", aldus de aanvaller van Feyenoord.

Feyenoord-doelman vertrekt