Cody Gakpo: wintertransfer steeds zekerder. Haakt ManU af?

Terwijl Cody Gakpo in de pers blijft herhalen dat hij zich echt alleen op het WK in Qatar concentreert blijven de transfergeruchten snel gaan. Zo meldt de betrouwbare journalist Fabrizio Romano dat er een grote kans is dat Gakpo toch in de winter vertrekt. Tegelijkertijd dreigen de onderhandelingen tussen Manchester United en PSV vast te lopen.

Fabrizio Romano: grote kans dat Cody Gakpo in de winter vertrekt

In een YouTube-post over 5 WK-verrassingen die in de winter kunnen vertrekken komt Cody Gakpo als eerste ter sprake. Hij vertelt dat er meerdere clubs interesse hebben in de PSV'er. Ook geeft hij aan dat PSV bij een bod boven 50 miljoen euro mee wil werken aan een wintertransfer. Hij geeft aan dat de kans groot is dat er een vertrek komt. Hiermee volgt de journalist dus de gedachten van deze legendarische oud PSV-er. (tekst gaat verder na de video)

Haakt Manchester United weer af voor Cody Gakpo?

Hoewel Romano aangeeft dat Manchester United nog goed contact heeft met de mensen rondom Gakpo schijnt het contact met PSV minder soepel te verlopen. Volgens Engelse media zet PSV in op minimaal 50 miljoen euro, terwijl Manchester United niet verder zou willen gaan dan 40 miljoen euro. Dat zou dus een gat van minimaal 10 miljoen betekenen, terwijl, als de geruchten van gisteren kloppen, het gat zelfs 35 miljoen euro zou zijn. De kans zit er dus zomaar in dat Manchester United net als van de zomer weer naast Cody Gakpo grijpt.

Feyenoord-doelman vertrekt