Cody Gakpo op weg naar de uitgang: PSV verhoogt de prijs

Bij het Nederlands elftal heeft Cody Gakpo inmiddels de ogen van veel topclubs op zich gevestigd. Volgens berichten is een deal met Manchester United het meest voor de hand liggend, maar gaan The Red Devils en PSV elkaar vinden? Waar de Eindhovenaren de transfersom verhoogden naar 75 miljoen euro wil Manchester United een spelersruil met bijbetaling.

De clubs staan in de rij voor Cody Gakpo en PSV neemt actie

Als we de media mogen geloven hebben veel Europese topclubs interesse in de linksbuiten. Waar zijn marktwaarde voor het WK door transfermarkt.nl op 45 miljoen euro werd geschat ging er al snel een bedrag van 50 miljoen euro rond. Manchester United zou dit in de zomer van 2022 nog te veel hebben gevonden. Clublegende Rio Ferdinand vreesde al dat dit wel eens een keer slecht kon uitpakken omdat PSV nu voor de hoofdprijs zou gaan. Hij lijkt gelijk te krijgen, want volgens Footmercato heeft PSV de vraagprijs verhoogd naar 75 miljoen euro. Dit terwijl Manchester United een hele andere deal in gedachten heeft.

Cody Gakpo blijft rustig onder geruchten

In een reactie laat Gakpo weten dat het Nederlands elftal nu voor hem voorop staat. Wel schijnt hij open te staan voor een vertrek:"Het is me veel waard dat PSV uiteindelijk een mooi bedrag aan me overhoudt." Met alle interesse naast Manchester United moet dat vast lukken.

Feyenoord-doelman vertrekt