PSV zet deur open voor wintertransfer Cody Gakpo, interesse neemt toe

Een van de internationals die nu onder een vergrootglas ligt is PSV-linksbuiten Cody Gakpo. Sinds de afgelopen zomer is de speler al het middelpunt van allerlei transfergeruchten, maar nu lijkt PSV mee te werken aan een wintertransfer en dat heeft grote gevolgen.

Wat wil PSV met Cody Gakpo?

In de zomer van 2022 leek Gakpo op weg te zijn naar Manchester United, maar die transfer kwam niet rond. Dit leidde tot opschudding in de PSV-directie, het vertrek van John de Jong als technisch manager en afspraken tussen Gakpo en zijn entourage. Uiteraard zijn de details van die afspraken geheim, maar men ging ervan uit dat de PSV-ster in de zomer van 2023 mocht vertrekken voor een transfersom van rond de 50 miljoen euro. Nu meldt het Engelse '90 Minutes' dat PSV akkoord zou gaan met een wintertransfer. Dit leidt tot enorm veel druk op PSV en Gakpo.

Halve Europese top naar Qatar voor Cody Gakpo

Zo lijkt Manchester United nu wel toe te willen slaan. Enerzijds vanwege de situatie rond Ronaldo, maar ook omdat ze sinds kort de hete adem van Liverpool FC in de nek voelen. Daarnaast zitten Premier League clubs als Arsenal, Chelsea, Southampton en Leeds op het vinkentouw. Ook de rest van Europa lijkt present. Zo wordt het gerucht dat Real Madrid zich in deze miljoenendans gaat mengen steeds groter. Ook FC Barcelona en tal van andere Europese topclubs zijn nu alert. Overigens lijkt FC Liverpool tot nu toe het meest concrete plan met de PSV-er hebben.

Feyenoord-doelman vertrekt