Excelsior-PSV: PSV zegeviert na misstap in Nijmegen wél in Rotterdam

Slechts drie dagen na de eerste nederlaag van het seizoen, die PSV leed op bezoek bij NEC (3-1), kunnen de Eindhovenaren zich herpakken tegen Excelsior. De laatste tien ontmoetingen werden allemaal gewonnen door de Brabanders. Alles wat je moet weten over het treffen in seizoen 2023-2024 lees je hier! PSV won met 0-2.

Opstelling PSV voor de uitwedstrijd tegen Excelsior

Hirving Lozano, Ismael Saibari en Noa Lang zijn er niet bij in het Van Donge & De Roo Stadion. Zij kampen allemaal met een blessure, waarvan enkel zomeraankoop Lang voorlopig nog niet inzetbaar is. Het uitvallen van Lozano wordt opgevangen door een basisplaats voor Malik Tillman, zo blijkt.  Ook Jerdy Schouten wordt vervangen en op zijn plek staat Mauro JR.

De Kralingers treden in deze opstelling aan tegen koploper PSV

Voor nummer zestien Excelsior staat er ook druk op de wedstrijd tegen PSV. Zij zijn door de huidige situatie op de Eredivisie-ranglijst namelijk veroordeeld tot de play-offs om promotie/degradatie. Dit zijn de elf namen die oefenmeester Marinus Dijkhuizen het vertrouwen geeft tegen de Brabanders. 

Legioen ziedend over houding Excelsior

Couhaib Driouech verlaat vroegtijdig én in tranen het veld 

Voor Couhab Driouech zat de wedstrijd er al binnen een kwartier op. De gevaarlijke vleugelaanvaller van de Kralingers verliet in tranen het kunstgrasveld van het Van Donge & De Roo Stadion. Eerder dit seizoen toonde PSV interesse in de diensten van Driouech.

PSV-fans bezorgd na eerste helft in Rotterdam...

Door alle blessuregevallen mist de ploeg van Peter Bosz aanvallende impulsen, iets waar de supporters uit Eindhoven en omstreken om roepen na de eerste helft. Wat gaat er na dit seizoen gebeuren op de transfermarkt?

Mauro Júnior en Bakayoko zetten PSV op het scorebord

Een kwartier na rust is het PSV dat de klok slaat in Rotterdam. Een pegel van de Braziliaanse Mauro Júnior en een mooie treffer van Johan Bakayoko brengen de Eindhovenaren een voorsprong. Bekijk de doelpunten hier!