Samenvatting Excelsior-PSV: Twee goals en PSV op Rapport

Een duel dat in twee verschillende opzichten cruciaal is. Excelsior strijdt namelijk tegen degradatie, terwijl PSV een gat van zeven punten op achtervolger Feyenoord in stand wil houden. De nummer zestien tegen de nummer één van de Eredivisie spelen dinsdagavond tegen elkaar. 

Doelpuntloze eerste helft bij Excelsior - PSV

In de eerste helft slaagde PSV er voor het eerst dit seizoen niet in om minimaal één doelpoging te lossen tussen de palen van de tegenstander. De supporters hadden een reactie verwacht na de nederlaag in het Goffertstadion, maar die laat voorlopig op zich wachten en dat leidt tot grote onvrede.

Mauro Júnior schiet van afstand raak

Johan Bakayoko scoort tweede PSV-treffer van de avond

PSV op Rapport na bevrijdende zege op Excelsior

In de eerste helft was het niet nauwkeurig genoeg aan de zijde van PSV. Een enkeling deelde een speldenprikje uit aan de thuisploeg uit Rotterdam, maar door de toenemende frustratie en drang naar voren vielen er ook ruimtes in de Brabantse defensie. Een ongewijzigd PSV weet elkaar in de tweede helft wél te vinden en loopt daardoor binnen vijf minuten weg van Excelsior. 

Malik Tillman speelde een goede wedstrijd, terwijl Guus Til enorm tegenviel. Dit zijn de rapportcijfers voor de ploeg van Peter Bosz na de driepunter in het Van Donge & De Roo Stadion!

Het was verre van overtuigend, maar PSV neemt drie punten mee naar Eindhoven.

De fans lieten zich op social media duidelijk horen over deze wedstrijd. Het commentaar van de fans lees je hier.