'Buitenlandse namen' op lijstje Feyenoord voor opvolging Arne Slot

Volgens de website 1908 heeft Feyenoord al een lijstje met mogelijke vervangers voor Arne Slot klaarliggen. Opvallend is dat de meeste kandidaten buitenlanders zijn, wat suggereert dat de kans klein is dat een Nederlander de rol zal overnemen.

Dit is het openingsbod van Liverpool op Arne Slot

Het medium schrijft ook over de onderhandelingen met Liverpool. Feyenoord heeft een openingsbod van bijna tien miljoen euro van Liverpool van tafel geveegd. Hoewel Liverpool nog geen formeel nieuw bod heeft uitgebracht, wordt er wel gespeculeerd over een mogelijke aanbieding. Bronnen suggereren dat er hoop is in Engeland om een deal te sluiten tussen de twaalf en dertien miljoen euro.

Intern bij Feyenoord is bekend dat Slot zeer geïnteresseerd is in de overstap naar Liverpool. De verwachting is dat de club uiteindelijk zal instemmen met de transfer. Het plan is ook dat assistent-trainer Sipke Hulshof en performance coach Peeters mee zullen gaan naar Liverpool, indien er een akkoord wordt bereikt. Daarnaast zijn er gesprekken gaande rond nieuwkomer Etienne Reijnen, die analist en adviseur van de technische staf is.

Feyenoord heeft Scandinaviërs op lijstje staan

In de zomer van 2023 heeft Tottenham Hotspur al geprobeerd Slot naar Engeland te halen. Destijds werd er al een lijstje met potentiële opvolgers opgesteld. Momenteel worden er interne discussies gevoerd over wie Slot zou kunnen opvolgen, waarbij men hoopt op een unanieme keuze. Het lijstje bevat voornamelijk buitenlandse kandidaten, waaronder verschillende Scandinaviërs. Hierdoor is het onzeker of Feyenoord zal kiezen voor een Nederlandse trainer, mocht Slot naar Liverpool vertrekken.

Dennis te Kloese in buitenland voor bespreking

Op donderdag worden geen grote ontwikkelingen verwacht in de onderhandelingen, aangezien Feyenoord 's avonds een uitwedstrijd speelt tegen Go Ahead Eagles. Daarnaast is algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese momenteel in Madrid voor een bijeenkomst van de European Club Association. Er wordt gemeld dat Feyenoord op dit moment nog geen concrete stappen heeft gezet richting een mogelijke opvolger.

Johan Derksen en René van der Gijp hebben geen twijfels: "Arne Slot wordt een sensatie bij Liverpool".

Feyenoord-doelman vertrekt