'Max verschijnt op de radar van club uit Bundesliga'

TSG Hoffenheim is zich op de transfermarkt aan het oriënteren voor een nieuwe linksback en komt daarbij uit in Eindhoven én Leipzig. Ex-PSV'er Angelino zou het target zijn, maar als dat niet lukt is Philipp Max de tweede keus. Dat meldt transfergoeroe Fabrizio Romano

Volgens de Italiaanse transferexpert zou de Spaanse linksback daadwerkelijk overwegen om een binnenlandse transfer te maken van RB Leipzig naar TSG Hoffenheim. Eerder deze zomer werd David Raum aangetrokken en dat betekent dat het perspectief voor Angelino anders is. De twee clubs zijn met elkaar in gesprek en zijn bereid om mee te werken aan een overstap.

TSG Hoffenheim is echter niet van plan om op één paard te wedden, want volgens Kicker hebben zij inmiddels ook al geïnformeerd bij PSV over de huidige situatie rondom Philipp Max. In Eindhoven zit de clubleiding en technische staf echter niet te wachten op een transfer, want hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij wil hem graag behouden in zijn selectie. Het contract van de Duitser bij PSV loopt nog tot 2024. 

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt