Hoge verwachtingen van Feyenoord-aankoop Wieffer: "Past heel goed in de speelwijze van Slot"

Mats Wieffer maakte onlangs de overstap van Excelsior naar stadsgenoot Feyenoord. Marinus Dijkhuizen, trainer van Excelsior, verwacht veel van de 22-jarige middenvelder.

"Hij past heel goed in de speelwijze van Arne Slot", zegt Dijkhuizen tegen De Telegraaf. "Met zijn dynamiek, loopvermogen, zijn omschakeling en zijn creativiteit. Het is meer de vraag hoe hij de stap mentaal verwerkt, maar ik denk dat hij zich snel aanpast".

"Ik denk dat hij met betere spelers om zich heen zelfs nog beter gaat functioneren", vervolgt de vijftigjarige oefenmeester. "Die herkennen en vinden elkaar. Ik verwacht dat hij zijn handelingssnelheid al snel omhoog kan brengen, dat hij meegaat met de betere spelers om zich heen. Hij heeft die kwaliteiten".

Dijkhuizen zocht voor de transfer van Wieffer contact met Slot. "Dat doen trainers onder elkaar, ook als het om gedrag en houding gaat, want dat is de meest betrouwbare informatie die je kunt krijgen", aldus de Excelsior-coach.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl