Kabinet spreekt zich openlijk uit tegen Super League: "Een sterk geluid"

Het kabinet is fel tegen de mogelijke komst van de Super League. Conny Helder, Minister van Sport, heeft zich woensdag publiekelijk gekeerd tegen de opzet van het Europese toernooi.

FC Barcelona, Real Madrid en Juventus staan nog altijd pal achter de Super League-plannen. PVDA-kamerlid Mohammed Mohandis vroeg Helder om commentaar uit Nederland. "Ieder kind in Nederland moet kunnen blijven dromen van op het hoogste niveau uit te komen. Daarom ben ik absoluut tegen de komst van een Super League", aldus de Minister van Sport.

Ook Just Spee, bondsvoorzitter van de KNVB, zet zich af tegen de mogelijke intrede van de Super League. "Voor een toekomstbestendig Europees voetbal moeten we blijven uitkijken naar nieuwe kansen, maar deze mogen nooit ten koste gaan van de nationale competities", vertelt Spee op de site van de KNVB. "Het is daarom een belangrijk signaal dat de minister zich vandaag in het debat heeft uitgesproken tegen de komst van een Super League".

"Op 11 en 12 juli staat een hoorzitting van het Hof van Justitie van de Europese Unie gepland", vervolgt de bondsvoorzitter van de KNVB. "Eerder hebben andere regeringsleiders en landen hun positie al bekend gemaakt. Het Nederlandse kabinet geeft nu ook een sterk geluid af dat we onze belangen en open waarden binnen het Europese voetbal moeten koesteren".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl