PSV wil Pröpper losweken bij Brighton, maar ligt ook Feyenoord op de loer?

Het Eindhovens Dagblad meldt donderdagavond dat PSV alles in het werk stelt om Davy Pröpper terug te halen naar Eindhoven. De 29-jarige middenvelder heeft geen basisplaats meer bij Brighton & Hove Albion en staat open voor een comeback bij PSV.

Vraaprijs

Het Eindhovens Dagblad baseert zich op 'ingewijden' die zeggen dat Pröpper zelf graag terugkeert bij de ploeg waar hij tussen 2015 en 2017 al speelde. Wél kan de vraagprijs, rond de 10 miljoen euro, een struikelblok vormen. Brighton zou de prijs moeten laten zakken wil PSV daadwerkelijk zaken doen. 

Feyenoord

Het medium meldt ook dat Feyenoord interesse zou hebben (gehad), maar dat een overgang naar PSV realistischer lijkt gezien de financiële situatie bij Feyenoord en het feit dat PSV voorronde gaat spelen in de Champions League.

Of Pröpper mee gaat naar het EK is overigens nog de vraag. De veelvuldig Oranje-international heeft geen basisplaats meer bij Brighton en Frank de Boer liet eerder weten vooral (wedstrijd)fitte spelers te willen selecteren. Vrijdag rond 12 uur maakt de bondscoach de EK-voorselectie bekend.

Feyenoord-doelman vertrekt