Is Klaiber onderweg naar de uitgang bij Ajax? Verdediger gespot bij oude werkgever

De speculaties over een vertrek van Sean Klaiber bij Ajax zijn in volle gang. Zaterdagavond werd de verdediger gespot op de tribune bij de wedstrijd FC Utrecht - SC Cambuur. Twee jaar geleden maakte Klaiber de overstap van FC Utrecht naar Ajax, nu zou hij de omgekeerde weg kunnen bewandelen.

In zijn twee jaar bij Ajax, heeft Klaiber nooit genoeg weten te imponeren om een basisplaats te veroveren. De rechtsback, die tijdens het voorseizoen zelfs ingezet werd als centrale verdediger, zou komend seizoen bij Ajax moeten gaan concurreren met Devyne Rensch en de onlangs overgekomen Jorge Sanchez. Daarmee lijkt de situatie vrij uitzichtloos voor Klaiber en ligt een transfer in het verschiet.

Over onderhandelingen tussen de Domstedelingen en Ajax is nog niets bekend, maar met het bezoekje aan de Galgenwaard draait de geruchtenmolen op volle toeren.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl