Wilfred Genee: Dronken op podium en ruzie makend met Derksen, Azarkan en Sylvana Simons

Wilfred Genee is inmiddels niet meer weg te denken bij Voetbal Inside. De presentator – dit jaar verkozen tot de beste van Nederland – zorgt iedere uitzending weer voor een topshow! Een aantal van zijn meest memorabele momenten op een rijtje.

Door zijn ‘geniepige’ opmerkingen haalt Genee vaak het bloed onder de nagels van met name analisten Johan Derksen, Jan Boskamp en Hans Kraay jr vandaan. De presentator kreeg dan al een glas water en oliebollen naar zijn hoofd gegooid.

Echte ruzie maakt hij ook. Bijvoorbeeld met Derksen over een situatie bij SC Heerenveen. De Snor loopt zelf boos weg tijdens een live-uitzending.
Genee houdt ervan om in de spotlights te staan, bijvoorbeeld tijdens een karaoke-avond. Maar soms vergeet zelfs de doorgewinterde tv-persoonlijkheid dat er camera’s op hem zijn gericht. Bijvoorbeeld die keer dat hij dronken op het podium stond. Hoe zou zijn vrouw Lili Pirayesh hebben gereageerd op deze beelden?
Johan Derksen kon er wel om lachen.
Genee presenteert naast VI ook Tour de Jour en bij BNR Nieuwsradio. Tijdens uitzendingen van het radioprogramma ging hij viral met discussies met DENK-aanhanger Farid Azarkan.
Dat politiek hem bezighoudt blijkt ook uit een discussie met Sylvana Simons.
Een minder serieus maar wel ontzettend grappig interview is dat met darter Wayne Mardle, die geen idee heeft dat hij door Genee live wordt geïnterviewd op tv.
En hoewel de geboren Fries en groot Cambuur-supporter zich ongegeneerd leent voor reclame door bijvoorbeeld regelmatig zijn horloge te tonen, zet hij zich ook in voor goede dingen, zoals gezonde sportkantines. Dat deed hij met de actie Balletje Breed.
We sluiten af met een classic: Genee met Louis van Gaal.