Dickpicks Overmars geven Ajax dip op de beurs

Na het plotselinge vertrek van Marc Overmars bij Ajax is ook de beurs niet onopgemerkt gebleven. Het aandeel van de Amsterdamse club daalde na de start van de handelsdag zelfs met zo'n vijf procent. Aan het begin van de avond stond het verlies met 1,41 procent op 0,20 eurocent. Een aandeel van Ajax op de markt kost vanavond veertien euro.

Naast de beursdip zit Ajax met mogelijk nog een probleem. Zo zou hoofdsponsor Ziggo in de maag zitten met de kwestie rond Overmars. In een verklaring gaf Ziggo aan de ontwikkelingen rondom Ajax 'nauwlettend te volgen'.  In de verklaring schrijft de kabelexploitant; "We kunnen er nu nog niet op vooruitlopen wat het betekent voor ons partnership."

Dickpicks Overmars

Zondagavond kwam Ajax met een statement over het vertrek van Overmars uit de ArenA. De voormalige directeur voetbalzaken zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij meerdere vrouwelijke collega's. Hierbij zou het gaan om het versturen van onbetamelijke berichten. Volgens ingewijden aan Het Parool zou Overmars dickpicks hebben verstuurd en 'stalkingachtig gedrag' hebben vertoond.

Feyenoord-doelman vertrekt