Romano bevestigt vertrek bij PSG: "He will leave PSG, no doubts about that anymore"

Transfergoeroe Fabrizio Romano meldt dat Lionel Messi Paris Saint-Germain aan het eind van het seizoen gaat verlaten. Volgens de kenner is het honderd procent zeker dat de Argentijn de deuren van het Parc Des Princes achter zich sluit.

Messi domineerde afgelopen week alle krantenkoppen. PSG heeft de superster namelijk keihard gestraft, nadat de aanvaller zonder toestemming naar Saudi-Arabië was afgereisd. Een dag na het nieuws over de straf, komt het nieuws naar buiten dat Messi wil vertrekken. Romano bevestigt dit nieuws en zegt zelfs dat er geen twijfel meer over mogelijk is. Jorge Messi, vader en tevens zaakwaarnemer van Messi, zou een maand geleden al aan PSG hebben laten weten dat Messi wil vertrekken.

Dat zou het 'breaking point' zijn geweest in de onderhandelingen tussen PSG en kamp-Messi om de wereldkampioen te behouden. Nu de Parijzenaren en Messi niet meer door een deur kunnen, lijkt een vertrek dus aanstaande. De superster is komende twee weken niet welkom op de club en de vraag is of hij dit seizoen nog wel in actie komt voor de regerend kampioen van Frankrijk. FC Barcelona staat volgens de media vooraan in de rij om Messi terug te halen.

Messi speelt sinds augustus 2021 bij PSG. De afgelopen twee jaar speelde hij 71 officiële wedstrijden, waarin hij 31 keer scoorde en 34 assists gaf. De Argentijn heeft een aflopend contract, met een optie voor nog een jaar.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers