Gaat Bijlow nu wel keepen bij Jong Oranje? De Feyenoord-doelman reageert

Voor Feyenoord-doelman Justin Bijlow zit het seizoen er nog niet op. Een dag na de play-off overwinning op FC Utrecht meldt de keeper zich alweer bij Jong Oranje voor de eindfase van het EK.

Conference League 

Met Rijnmond blikt hij terug op het seizoen en vooruit op dat eindtoernooi. "Ik denk niet dat dit de doelstelling was, om voorronde Conference League te halen. We hadden gewoon minimaal Europa League moeten halen. Dat is helaas niet gebeurd, maar gelukkig hebben we op de laatste dag nog dit ticket gewonnen. Hopelijk gaan we ons nu via de voorrondes kwalificeren voor de groepsfase."

Gaat Bijlow nu wel keepen bij Jong Oranje? De Feyenoord-doelman reageert

Kwartfinale tegen Frankrijk

Gaat Bijlow nu wel keepen bij Jong Oranje? Tijdens de groepsfase van het EK met Jong Oranje speelde Bijlow niet. Kjell Scherpen van Ajax kreeg de voorkeur, vooral omdat Justin Bijlow toen niet fit was en de voorgaande duels bij Feyenoord niet kon spelen. "Dat gaan we de komende dagen zien, wie er gaat spelen tegen Frankrijk. Ik ga door waar ik mee bezig ben. Ik heb geen afspraak met de bondscoach gemaakt deze keer, hij zei alleen dat ik moest zorgen dat ik zou spelen bij Feyenoord. En dat heb ik gedaan. Dus ik heb er vertrouwen in."

Video, interview met Justin Bijlow - keeper van Feyenoord en Jong Oranje

Lees ook: Henk ten Cate over toekomst Wijnaldum, "kan zomaar Feyenoord zijn"

Feyenoord-doelman vertrekt