Dit zijn de WAG's van het Amerikaanse voetbalelftal!

De tegenstander van Oranje in de achtste finales van het WK 2022 in Qatar is bekend. Amerika plaatste zich als nummer twee in poule B na de overwinning op Iran (0-1) waardoor de Amerikanen het nu tegen Nederland opnemen in de achtste finales. Dat Amerika kan voetballen, heeft het land inmiddels wel bewezen, maar wie zijn de vrouwen achter deze WK-helden? Dit zijn de vrouwen en vriendinnen van het Amerikaanse voetbalelftal!

Vrouw van Matt Turner, Ashley Turner

Matt Turner is keeper van het Amerikaanse nationale voetbalelftal. Hoewel een keeper niet vaak doelpunten maakt, scoort Matt Turner buiten het veld uitstekend! Hij is getrouwd met Ashley Turner en heeft samen met haar een zoontje genaamd Easton. Ashley Turner was vroeger een cheerleader en is nu een fitness trainer. 

Vriendin van Sean Johnson, Marissa Horton

Keeper Sean Johnson heeft momenteel een relatie met Marissa Horton. Het paar is sinds 2014 al samen en lijkt onafscheidelijk van elkaar. Er is niet veel bekend over Marissa Horton, behalve dat ze vroeger een succesvolle danseres was bij de Radio City Rockettes. 

Tekst gaat verder onder foto

Vrouw van Aaron Long, Elise Hansen Long

Elise Hansen Long is de vrouw van verdediger Aaron Long. Ze trouwden op oudjaarsavond 2021 en hebben samen een dochtertje genaamd Kaia Rae die geboren is in Juni 2020. 

Vrouw van Tim Ream, Kristen Sapienza

Tim Ream en Kristen Sapienza zijn sinds 2012 met elkaar getrouwd en hebben drie kinderen samen. Het koppel houdt hun relatie voornamelijk privé en ook op de socials van Ream staat slechts één foto van het paar. Ze leerden elkaar kennen nadat ze beiden speelden bij het college-team van St. Louis. 

Vriendin van Joseph Scally, Ryan Chaisty

Joseph Scally schreef geschiedenis nadat hij de tweede jongste profvoetballer van Amerika werd toen hij op vijftienjarige leeftijd een contract tekende bij New York City FC. Momenteel speelt de jonge verdediger in Duitsland bij Borussia M'Gladbach, maar dat weerhoudt hem niet van geluk in de liefde. Hij is sinds 2018 samen met Ryan Chaisty en de twee maken nog steeds een verliefde indruk op elkaar. 

Tekst gaat verder onder foto

Fiancé Antonee Robinson, Darcy Myers

Sinds 2019 zijn Antonee Robinson en Darcy Myers samen en in maart 2022 vroeg Robinson zijn vriendin op een romantische manier ten huwelijk. De linksback van de Verenigde Staten had in gloeiende letters geschreven of Darcy met hem wilde trouwen en dat wilde ze maar al te graag. Het verloofde koppel heeft ook een dochtertje genaamd Atlas. 

Tekst gaat verder onder foto

Vrouw van Walker Zimmerman, Sally Zimmerman

Sally en Walker Zimmerman zijn sinds 2016 getrouwd. Hoewel er niet veel bekend is over het echtpaar, is Sally regelmatig bij wedstrijden te zien om haar man aan te moedigen. Ze hebben samen een zoontje genaamd Tucker die regelmatig met z'n moeder meegaat naar de wedstrijden van zijn vader. 

Tekst gaat verder onder foto

Vriendin Brenden Aaronson, Milana D'Ambra

Milana D'Ambra is de knappe vriendin van Brenden Aaronson en net als haar vriend speelt ze voetbal. Ze speelt momenteel in Amerika voor Temple University in Philadelphia. Ze is al sinds 2018 samen met Leeds United-speler Brenden Aaronson en het ziet er naar uit dat ze onafscheidelijk zijn van elkaar. 

Tekst gaat verder onder foto

Vrouw Jordan Morris, Eliza Morris

Eliza Morris is sinds 2021 getrouwd met Jodan Morris. Hoewel het echtpaar geen kinderen (nog) heeft, refereren ze wel vaak naar hun 'fur baby', een hond genaamd Maisie. Er is niet veel bekend over Eliza, behalve het feit dat ze in 2017 afstudeerde van Santa Clara University. 

Vriendin Tyler Adams, Sarah Schmidt

Tyler Adams en Sarah Schmidt zijn sinds 2019 een stelletje nadat Adams de transfer maakte van New York Red Bulls naar Red Bull Leipzig in Duitsland. Schmidt is geboren in Duitsland maar volgde Adams naar Engeland nadat hij in 2022 de overstap maakte naar Leeds United. Het tweetal is nog steeds erg verliefd op elkaar en ze zijn regelmatig samen te zien op luxe vakantiebestemmingen. 

Tekst gaat verder onder foto

Vriendin Cristian Roldan, Ciana Nicole Baron

Ciana Nicole Baron is de vriendin van Cristian Roldan. Ze is momenteel werkzaam als assistent-arts bij het Fred Hutch Cancer Research Center aan het Universitair Medisch Centrum van Washington. Verder is er niet zoveel bekend over het koppel, wel posten ze vaak op Instagram kiekjes van elkaar. 

Vrouw van Joshua Sargent, Kirsten Lepping

Het verhaal van Joshua Sargent en Kirsten Lepping is er een uit een sprookje. De twee kennen elkaar van de middelbare school en waren in 2020 verloofd. Ondertussen zijn ze getrouwd en hebben ze een dochtertje samen genaamd Romy die geboren werd op 13 januari, 2022. 

En de rest?

Sergino Dest, Christian Pulisic, Weston McKennie, Timothy Weah en de rest van de Amerikaanse sterren zijn voor zover bekend nog allemaal single! Wellicht dat ze na het WK in Qatar wat meer kunnen focussen op de liefde.