Mogelijk nog twee PSV-vertrekkers na transfer Gakpo: "Dat zou misschien een optie kunnen zijn"

Cody Gakpo is mogelijk niet de enige PSV'er die deze transferwindow vertrekt uit Eindhoven. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zijn Johan Bakayoko en Marco van Ginkel kandidaten om een transfer te maken.

"Ik denk dat er wel wat spelers weg kunnen. Eventueel een Bakayoko naar NEC, dat zou misschien een optie kunnen zijn", opent Elfrink in de #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. "Bakayoko heeft het toch lastig dit seizoen, terwijl hij vorig jaar de revelatie in de Keuken Kampioen Divisie was". De negentienjarige aanvaller speelde dit Eredivisie-seizoen pas zeven wedstrijden.

Van Ginkel, die hersteld is van een hamstringblessure, kwam tot dusver nog geen enkele minuut in actie in competitieverband. "Hij maakte zijn rentree onlangs, maar als je naar de selectie van PSV kijkt is het niet logisch om te denken dat hij veel aan spelen gaat toekomen", stelt Elfrink.

"Het is afwachten wat PSV wil, maar Van Ginkel zou ik niet zomaar weg doen. Hij is een speler met kampioenservaring die het elftal op een heel moeilijk moment nog een keer kan helpen", aldus de PSV-watcher.