Dit is het programma van PSV in januari

De Eredivisie staat weer op het punt te beginnen. PSV komt in januari vijf keer in actie in de competitie en speelt in de KNVB Beker tegen Sparta Rotterdam. Op papier lijkt de hervatting van de Eredivisie, met bijna alleen maar ploegen uit het rechterrijtje, een ideale start voor PSV. De ploeg trainer Ruud van Nistelrooij wacht een zwaar programma in februari, met onder andere de dubbele ontmoeting met Sevilla in de Europa League.

PSV kende een overtuigende start van de competitie en wist in de eerste vier wedstrijden zelfs al 22 keer te scoren. Daarna werden de resultaten minder, maar werd er wel gewonnen in Amsterdam. PSV staat momenteel op de derde plek met dertig punten, evenveel als Ajax. Koploper Feyenoord heeft een voorsprong van drie punten. Hieronder alle wedstrijden van PSV in januari op rij.

PSV - Sparta Rotterdam, zaterdag 7 januari 21.00 uur

PSV start het nieuwe jaar met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De club van trainer Maurice Steijn kende een fantastische eerste seizoenshelft en staat momenteel op een keurige zesde plaats. 

Sparta Rotterdam - PSV, dinsdag 10 januari 21.00 uur

Drie dagen later nemen PSV en Sparta het weer tegen elkaar op. Ditmaal in de KNVB Beker. De Eindhovenaren hoefden in de eerste ronde niet in actie te komen en beginnen op Het Kasteel hun jacht op titelprolongatie.

Fortuna Sittard - PSV, zondag 15 januari 14.30 uur

Sinds de komst van Fortuna Sittard in de Eredivisie in 2018 kent PSV weinig moeite met de ploeg uit Limburg. Alle acht ontmoetingen werden gewonnen door PSV. Er werden zelfs maar drie tegendoelpunten geïncasseerd.

PSV - Vitesse, zaterdag 21 januari 20.00 uur

In de tweede thuiswedstrijd in het nieuwe kalenderjaar wordt er gespeeld tegen Vitesse. De ploeg uit Arnhem staat onder leiding van Phillip Cocu. De oud-trainer van PSV was erg succesvol in Eindhoven. Drie keer werd hij landskampioen van Nederland. De titel in 2018 is tevens de laatste voor PSV. 

FC Emmen - PSV, dinsdag 24 januari 18.45 uur

PSV trapte de competitie dit jaar af tegen FC Emmen. Een klinkende 4-1 overwinning zorgde voor een perfectie start. De Eindhovenaren verloren nog nooit van Emmen en dus gaat PSV ook dit keer voor de volle buit.

PSV - Go Ahead Eagles, zaterdag 28 januari 16.30 uur

PSV sluit januari af met de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in het eigen Philips Stadion. In Deventer won PSV met 2-5 en maakte Xavi Simmons zijn eerste goals in competitieverband voor de club.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl