'Ten Hag voert druk op, Antony moet naar Manchester komen'

Erik ten Hag heeft zijn zinnen gezet op Ajax-aanvaller Antony. De nieuwe trainer van Manchester United is zeer geïnteresseerd in de Braziliaan en wil hem maar al te graag opnieuw in de armen sluiten in Manchester. Het management van de vleugelspeler zou aan Ajax hebben gevraagd om te luisteren naar het aanbod.

Dat meldt transfergoeroe Fabrizio Romano donderdag. De Amsterdammers zouden een verzoek hebben gehad van het management van Antony om te luisteren naar aanbiedingen en open te staan voor medewerking. De Telegraaf maakte eerder al kenbaar wat de vraagprijs is voor de international, namelijk zo'n tachtig miljoen euro. 

De kans dat de Engelsen dit bedrag gaan neertellen, lijkt niet heel groot. The Red Devils zijn echter enorm gecharmeerd van Antony en willen hem graag naar de Premier League halen. Ten Hag zou zelfs een beetje aan het pushen zijn bij de clubleiding. De reden daarvan is de wereldwijde interesse voor de Braziliaan, want Manchester United is één van de vele clubs. 

Haller tekende donderdag bij Borussia Dortmund en dat betekent dat de weg voor Brobbey en Bergwijn open lijkt te liggen. Ondanks dat de opvolgers al op de deur kloppen, zijn Huntelaar en Hamstra niet van plan om zomaar afscheid te nemen van de spectaculaire aanvaller. Vooralsnog mag de topspeler enkel vertrekken voor de hoofdprijs, maar of die houding nog gaat veranderen, moet nog blijken. 

Feyenoord-doelman vertrekt