'Ontslag Ronald Koeman bij FC Barcelona aanstaande, opvolger ook al bekend'

FC Barcelona had op 29 april de kans om de koppositie in La Liga over te nemen, want bij een zege op Granada zou het over Atlético Madrid zijn gegaan. Dat gebeurde niet, Granada won met 1-2, en de titel is inmiddels uit het zicht. Spaanse media melden dat Ronald Koeman inmiddels ernstig moet vrezen voor zijn ontslag.

Dat heeft alles te maken met de dramatische reeks van de laatste weken. Barça wist, uitgerekend op het moment dat het er écht om ging, vier van de laatste vijf duels niet te winnen. Na de nederlaag tegen Granada, werd er nog wel met 2-3 bij Valencia gewonnen, maar dit lukte niet tegen Atlético Madrid (0-0), Levante (3-3) en Celta de Vigo (1-2 nederlaag). De achterstand op Atlético Madrid is met nog één wedstrijd zeven punten en Koeman moet serieus vrezen voor zijn vertrek.

Xavi opvolger van Koeman?

Het ontslag van Koeman, die nog een contract tot 2022 heeft, is volgens diverse media aanstaande en het is ook al duidelijk wie hem moet opvolgen: Xavi Hernández, die nu nog trainer is van Al-Sadd. Voorzitter Joan Laporta is groot fan van het Barça-icoon. Wordt vervolgd.

ontslag ronald koeman aanstaande, xavi opvolger bij barcelona

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl