LIVEBLOG: wie wint de play-offs om Europees voetbal?

Feyenoord en FC Utrecht strijden zondagmiddag om een Europees ticket. Een van deze ploegen mag zich melden in de tweede voorronde van de nieuwe Conference League.

De wedstrijd begint om 12.15 uur en wordt gespeeld in De Kuip. De finale van de play-offs om Europees voetbal staat onder leiding van Dennis Higler. 

Liveblog


16:21

Route naar Conference League

Feyenoord wint de play-offs en plaatst zich voor de tweede voorronde van de Conference League. Dit is het programma van de Rotterdammers in het nieuwe Europese toernooi.


14:23

Geëmotioneerde Advocaat

Dick Advocaat neemt afscheid van Feyenoord. De 73-jarige oefenmeester is na het laatste fluitsignaal zijn emoties nauwelijks de baas.


14:13

Afgelopen

Feyenoord gaat Europa in. De Rotterdammers winnen de finale van de play-offs om Europees voetbal en plaatsen zich voor de voorrondes van de Conference League.


13:38

('65) Kritiek op arbitrage

Dennis Higler houdt de gemoederen bezig op social media. De scheidsrechter kan rekenen op veel kritiek.


13:03

('45) Rust

Het is rust in De Kuip. Feyenoord gaat halverwege aan de leiding tegen FC Utrecht dankzij een treffer van Luis Sinisterra. 


12:52

('25) Emoties niet de baas

Feyenoord komt op voorsprong dankzij een treffer van Luis Sinisterra. Dick Advocaat kan zijn tranen niet bedwingen na het doelpunt.


12:37

('9) Advocaat trekt de stekker eruit

Dick Advocaat trekt al snel de stekker uit de microfoon bij de dug-out.


12:15

Welkom!

Mis in dit liveblog niets van de finale in de play-offs om Europees voetbal, met doelpunten en opmerkelijke momenten.

Uitleg Conference League, programma, speeldata