Wie is Sepp van den Berg, verdediger op de radar van PSV?

Sepp van den Berg moet naar verluidt de nieuwe verdediger van PSV worden. Maar wie si deze speler? Voetbalflitsen stelt Van den Berg aan je voor!

Wie is Sepp van den Berg?

Sepp van den Berg is een veelzijdige verdediger van 1,92 meter lang en is rechtsbenig.

Waar en wanneer is Sepp van den Berg geboren?

Op 20 december 2001 wordt Sepp van den Berg geboren in Zwolle en zet zijn eerste stappen richting het profvoetbal bij CSB ’28.

Waar speelt Sepp van den Berg?

Na een uitleenperiode bij FSV Mainz 05, keert Sepp van den Berg deze zomer weer terug bij Liverpool. De club nam Van den Berg in de zomer van 2019 voor een bedrag van 1,9 miljoen euro over van PEC Zwolle. De verdediger maakte eerder nog huurperiodes bij Preston North End en Schalke 04 mee.

Wat zijn de statistieken van Sepp van den Berg?

Afgelopen seizoen kwam Sepp van den Berg 35 keer in actie voor Mainz en was hierin goed voor drie doelpunten. Daarnaast ontving hij in totaal tien gele kaarten. Zijn teller in de hoofdmacht van Liverpool staat op vier optredens.

Wat kost Sepp van den Berg?

De marktwaarde van Sepp van den Berg wordt in mei 2024 op twaalf miljoen euro geschat. De jeugdinternational van Oranje heeft nog een contract tot 2026 op Anfield. Naar verluidt zou Liverpool een vraagprijs van twintig miljoen hanteren voor Van den Berg.

Speelt Sepp van den Berg in Oranje?

Het debuut van Sepp van den Berg in het Nederlands elftal laat nog op zich wachten. Wél kwam de verdediger in actie voor diverse jeugdelftallen van Oranje. In juni 2023 viel Van den Berg nog af voor het EK met Jong Oranje.

Heeft Sepp van den Berg een vriendin?

Sepp van den Berg vormt al enkele jaren een stel met Bente Schuurmans. De Overijsselse is groot hockeyfan en speelde jaren bij hockeyclub SCHC, tot zij in 2019 mee naar Engeland verhuisde. Op haar socials is ook te zien dat ze haar geliefde naar zijn huurclubs achterna reist.

Sepp van den Berg staat dus op de radar van PSV, maar wat speelt er nog meer rond de landskampioen

Feyenoord-doelman vertrekt