Binnenkijken: Tadic vindt huurder voor zijn appartement in Amsterdam

Dusan Tadic maakt tegenwoordig furore bij Fenerbahce in Turkije, waar hij één van de bepalende spelers is. Afgelopen zomer vertrok Tadic van Amsterdam naar Turkije, maar bleef hij zijn appartement wel behouden en zette hij deze later te huur. Nu is er een huurder gevonden voor het luxe appartement van Tadic. 

Tadic verhuurd appartement in Amsterdam 

Dusan Tadic heeft zijn dubbele benedenhuis in Amsterdam Zuid een tijdje geleden te huur gezet voor 7950 euro per maand. De huurder moest ook een waarborgsom van 15.900 euro betalen. Inmiddels heeft Tadic een huurder gevonden. De huurder hoeft niet veel te veranderen aan de woning, zo wordt deze gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd voor onbepaalde tijd. Tadic kocht het dubbele benedenhuis ooit voor een bedrag van 2,2 miljoen euro.

Appartement Woning Huis Tadic Amsterdam

Binnenkijken in de woning van Tadic 

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 191 vierkante meter en beschikt over 7 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verspreid over twee verdiepingen. Naast twee balkons heeft het ook een ruime achtertuin van 51 vierkante meter. De luxe woonkeuken is uitgerust met verschillende inbouwapparaten, waaronder een wijnklimaatkast. Voor het parkeren van een auto is een parkeervergunning vereist, die bij de gemeente Amsterdam moet worden aangevraagd. Alle foto's bekijk je op Bekendeburen.nl.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt