Kritische Trauner blij met Feyenoord-zege: "Belangrijk in deze fase"

Gernot Trauner is blij met de drie punten en de zege op AZ, maar baalt enorm van het uitvallen van doelman Justin Bijlow. De captain van Feyenoord meldt zich na afloop van de uitwedstrijd voor de camera's van ESPN en blikt terug op het duel.

"Het is altijd een slecht moment als een speler uitvalt met een blessure. Ik hoop dat het meevalt, maar we hebben met Timon nu een keeper die zijn waarde ook al bewezen heeft in het verleden. We kunnen alleen afwachten wat er aan de hand is met Justin", begint de Oostenrijker na afloop over zijn collega. "Ik heb hem nog niet gezien, dus ik weet ook niet hoe erg het is."

De Rotterdammers wonnen met 0-1 en moesten alles op alles zetten om de zege over de streep te trekken. "Het was enorm intens. We hebben alles gegeven, maar niet veel kansen gekregen. AZ had een aantal goede momenten en wij hebben het verloop van de wedstrijd geaccepteerd. We waren sterk in de duels, hebben gevochten en het was zeker niet onze beste wedstrijd. Uiteindelijk hebben we gewonnen en dat is enorm belangrijk in deze fase van het seizoen", aldus de aanvoerder.