Hoe gefocust was Louis van Gaal eigenlijk tijdens het WK?

Voorafgaand aan het WK was Louis van Gaal stellig. Alleen met volle focus en aandacht op het Nederlands elftal konden 'we' wereldkampioen worden. Nu hoort de coach en zeker de bondscoach het goede voorbeeld te geven, maar of dat gelukt is? Na de flirt met België over het bondscoachschap blijkt nu dat hij nog meer aan zijn hoofd had.

De flirt van Louis van Gaal met België

Een van de bijzonderste persconferenties van Louis van Gaal tijdens het WK was de persconferentie in aanloop naar de kwartfinale tegen Team USA. Niet het Nederlands elftal of de wedstrijd stond centraal, maar de openlijke flirt van Louis van Gaal om bondscoach van België te worden. Zijn gedweep ging zelfs zo ver dat hij zichzelf tijdens de persconferentie tot de orde riep.

De bondscoach in het vastgoed?

Nu blijkt dat Louis van Gaal tijdens het WK nog iets aan zijn hoofd had. Bij bekendeburen.nl kijk je namelijk binnen bij de vrijstaande strandvilla in Zeeland die Louis van Gaal rond de start van het WK te koop zette en tijdens het WK verkocht. Het investeringsproject heeft de bondscoach geen windeieren gelegd, want naast de verdiende rendementen verdient Van Gaal op de verkoop ruim 240.000,- euro. Hopelijk hebben deze zakelijke beslommeringen zijn focus niet te veel verstoord. Overigens is de strandvilla mooi, maar niet te vergelijken met het grachtenpand van Virgil van Dijk

Feyenoord-doelman vertrekt