Fraser: "Feyenoord met fans, dat is competitievervalsing ja"

Sparta maakt zich op voor de stadsderby in de play-offs tegen Feyenoord. Inzet woensdagavond is Europees voetbal. Om Feyenoord te steunen zullen 6500 supporters worden toegelaten in De Kuip en dat betekent een wezenlijk thuisvoordeel voor Feyenoord.

henk fraser over competitievervalsing tegen feyenoord in play-offs

Competitievervalsing

Een voordeel vindt ook Henk Fraser. "Je merkte het eerder dit seizoen toen wij thuis tegen VVV speelden, of Willem II tegen RKC. Toen zei ik ook al dat ik het competitievervalsing vond met betrekking tot die duels. Gaan we er echter een punt van maken? Dat niet, want uiteindelijk is iedereen voorafgaand aan dit seizoen akkoord gegaan met dit protocol. Maar kan je spreken van competitievervalsing net zoals VVV of RKC dat toen konden zeggen? Dat denk ik wel."

Deze clubs hebben interesse in Abdou Harroui 

Abdou Harroui speelt zondag met Sparta tegen Feyenoord. Misschien wel zijn laatste wedstrijd in dienst bij Sparta. "Wil het sowieso mooi afsluiten maar als we niet doorkomen, dan moeten we alsnog beseffen dat we dan met een achtste plek ontzettend trots mogen zijn op onszelf. En ik kan denk ik ook wel spreken over een ontzettend mooi hoofdstuk bij Sparta."

Ondertussen gonzen de geruchten rondom Harroui. Het rijtje geïnteresseerde clubs is groot. Van Werder Bremen en Lille tot Nederlandse topclubs. "Natuurlijk hoor ik weleens wat maar ik probeer er rustig onder te blijven, vooral als er nog niks concreet is."

Lees ook: Jan Boskamp ziet Harroui graag naar Feyenoord komen

Feyenoord-doelman vertrekt