'Willem II kiest na twee afzeggingen voor Hofland'

Kevin Hofland wordt de nieuwe trainer van Willem II, volgens De Telegraaf. De krant is op de hoogte door bronnen binnen de Tilburgse club. Hofland volgt de ontslagen Fred Grim op en moet met de Tilburgers degradatie voorkomen.

Željko Petrović was de droomkandidaat, maar hij heeft al een toezegging gedaan aan een Qatarese club en kan dat onmogelijk ongedaan maken. De Montenegrijnse trainer behoedde de Tilburgers eerder al voor degradatie en liet vorige week weten dat hij oren had naar een nieuw avontuur bij Willem II. Daar had technisch directeur Van Geel ook wel een goed gevoel bij, maar een hereniging komt er niet.

Volgens De Telegraaf hebben de Tilburgers een aanbieding gedaan voor anderhalf seizoen, maar is het niet gelukt om Petrović opnieuw te binden. De contractuele afspraken met de nog onbekende club uit Qatar gooien roet in het eten. De vervanger van de op non-actief gestelde Joris Mathijsen opperde John van den Brom, maar laatstgenoemde bedankte vriendelijk en sloeg het aanbod af.

Feyenoord-doelman vertrekt