Bijlow neemt het op voor Dick Advocaat en wijst medespelers aan

Dick Advocaat is vel onder vuur komen te liggen. De trainer van Feyenoord verloor met 3-2 op bezoek bij hekkensluiter ADO Den Haag. Doelman Justin Bijlow neemt het op voor zijn oefenmeester en wijst de spelers aan.

"Vanuit mijn kant is er niks naar de trainer, in de spelersgroep ook niet. We moeten het zelf op het veld laten zien”, erkent Bijlow tegenover ESPN. “De trainer kan de ballen niet inpassen voor ons. Dat moeten we zelf allemaal doen. Tegen Vitesse was het spel ook al niet goed."

In die wedstrijd zag Bijlow zijn ploeg nog knokken, al was dat dit weekend wel anders. “Vorige week hadden we dat wel, ondanks dat het spel heel slecht was, waren de beleving en strijd er wel. Het begint natuurlijk met het spel, dat was niet goed genoeg. Ik weet het nu ook niet. Kort na de wedstrijd is het moeilijk antwoord te geven. We moeten gewoon doorgaan tot het einde.”

LEES OOK: Advocaat sluit vertrek bij Feyenoord niet uit: "Laat de spelers het maar zeggen"

Feyenoord is nog vol in de race voor een plek in Europa, maar de play-offs komen steeds dichterbij. “We gaan de hoop niet opgeven, gewoon volle bak knallen tot het einde en dan zien we de rest wel. Volgende week (tegen Ajax red.) hebben we een mooie wedstrijd voor de boeg.”

Feyenoord-doelman vertrekt