Transfer aanstaande: PSV heeft El Ghazi bijna binnen

PSV heeft Anwar El Ghazi bijna binnen. De vleugelspits van Aston Villa heeft volgens VI zijn ja-woord gegeven aan de club uit Eindhoven.

PSV bereikte eerder al een akkoord met Aston Villa. Het totaalbedrag komt neer op een kleine 2,5 miljoen euro. Even leek het er op dat de salariseis van El Ghazi een probleem zou worden, maar dit lijkt inmiddels een opgeloste zaak. De verwachting is dat de transfer dinsdag of woensdag wordt afgerond. Met het aantrekken van El Ghazi speelt PSV in op de blessure van Noni Madueke. De Engelsman ligt lang uit roulatie.

Tevens speelt PSV met de komst van El Ghazi in op het mogelijke vertrek van Cody Gakpo. Eerder werd bekend dat Southampton zich officieel heeft gemeld bij PSV. De Eindhovenaren zouden een transfersom van minimaal 50 miljoen euro verlangen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl