WK Finale Argentinië - Frankrijk: de voorbeschouwing

Op 18 december 2022 is het zover. Waar 32 landen begonnen aan het WK2022 bleven uiteindelijk Argentinië en Frankrijk over in de finale van het WK voetbal in Qatar uit te maken welk land zich de komende vier jaar wereldkampioen mag noemen. Beide landen kunnen geschiedenis schrijven. De confrontatie tussen Kylian Mbappé en Lionel Messi, die bovendien vandaag zijn laatste interland speelt, maakt het duel extra beladen. Daarom pakken wij samen met Jacks uit met speciale odds voor speciale gebeurtenissen.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Wie wint het WK voetbal 2022?

De grootste hamvraag is natuurlijk wie de felbegeerde wereldbeker mee naar huis mag nemen. Frankrijk won de wereldtitel twee keer eerder, namelijk in 1998 en 2018. Ook de Argentijnen waren twee keer eerder wereldkampioen. In 1978 versloegen ze Nederland en in 1986 bracht de 'hand van God' samen met de weergaloze balkunsten van Diëgo Maradonna de cup terug naar Argentinië. Hiermee gaan beide ploegen gelijk op. Ter gelegenheid van deze WK-finale kan je als nieuwe speler bij Jacks 50x jouw inzet winnen als het land van jouw keuze wereldkampioen wordt.

Wie wordt wereldkampioen? (50x jouw inzet!)

Hoe vaak weten Messi en Mbappé het doel te vinden tijdens de WK-finale?

Met misschien wel de twee beste aanvallers van dit moment zou het wel eens een aantrekkelijke wedstrijd kunnen worden met veel schoten op doel. Of er nu gescoord wordt of niet, met veel schoten op doel heb jij alvast gewonnen.

Beide landen krijgen in reguliere speeltijd meer dan 4,5 schoten op doel (10.0)

Met Lionel Messi en Kylian Mbappé tegenover elkaar willen de heren natuurlijk hun beste beentje voorzetten. Daar heeft Jacks op gerekend. In deze special zie je een aantal weddenschappen met verhoogde inzet voor Kylian Mbappé.

Krijgt Lionel Messi concurrentie van zijn collega?

Bij de Argentijnse ploeg denk je als het om doelpunten gaat al snel aan Lionel Messi en dat is zonde, want middenvelder Enzo Fernandez was met een goal en een assist ook belangrijk in de Wk-campagne. Als hij vandaag in de basis begint en op doel schiet kun je alvast juichen.

Enzo Fernandez begint in de basis en schiet op doel (4.00)

Aangezien Lionel Messi vandaag zijn laatste interland speelt heeft Jacks een aantal speciale odds ter beschikking gesteld. Zo kun je na zijn wangedrag tegen Oranje toch nog wat aan de kleine Argentijn verdienen. De speciale odds voor Lionel Messi deelden we eerder.

Let op! Op despeciale odds zijn speciale voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden en speciale odds vind je alleen via de links in dit artikel.

Feyenoord-doelman vertrekt