Goed nieuws voor PSV: Vinícius en Madueke mogelijk inzetbaar tegen AZ

Wat betreft de transfermarkt bleef het goede nieuws uit bij PSV, maar vanuit de ziekenboeg kwamen er wel positieve geluiden. Carlos Vinícius en Noni Madueke zijn op de weg terug en AZ-thuis is nog niet uitgesloten, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV-trainer Schmidt kan mogelijk een beroep doen in de topper tegen AZ. De Alkmaarders reizen dit weekend af naar het Philips Stadion. Madueke viel geblesseerd uit tijdens het duel tegen Real Sociedad. De Engelsman viel in, maar verliet vijf minuten later alweer het veld met zijn vierde spierblessure van het seizoen. Vinícius was de afgelopen weken ook niet inzetbaar en miste daardoor de belangrijke topper tegen Ajax.

André Ramalho kampt ook met een blessure, maar voor hem werd geen vervanger gehaald in de winterse transferwindow. Zijn terugkeer staat gepland op begin april. Tot die tijd blijven Boscagli, Obispo en Teze de beschikbare opties voor de Duitse trainer van de Eindhovenaren.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl