Feyenoord geeft Hendriks volgend seizoen de kans: "Slot gaat met hem aan de slag"

Technisch directeur van NAC Breda Ton Lokhoff, weet te melden dat Ramon Hendriks volgend seizoen een kans krijgt bij Feyenoord. Volgens Lokhoff wil Arne Slot aan de slag gaan met de verdediger, momenteel verhuurd aan NAC.

Ramon Hendriks

Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN laat Lokhoff zijn licht schijnen op de Feyenoord-huurling: "Ik vind dat hij het bij NAC heel goed doet. Ik vind dat hij op zijn leeftijd alles heeft voor een centrale verdediger. Hij speelt nu linksback, maar hij heeft snelheid, is groot, heeft een goede linkervoet en is een goede voetballer. Hij maakt nog zijn foutjes, maar welke voetballer doet dat niet?"

Arne Slot

De supporters van de Brabantse club moeten voor volgend seizoen dus niet te rekenen op Hendriks: "Ik zou hem graag bij NAC willen houden, maar ik ken Arne Slot en ik weet dat hij daarmee aan de gang gaat", aldus de directeur.

In januari maakte Hendriks de tijdelijke overstap naar Brabant. Zondag neemt Hendriks het met NAC Breda in de finale van de play-offs om promotie op tegen NEC. Dit seizoen kwam de verdediger negentien keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie.