Černý wil niets zeggen over transfer: "Ik lees ook wat jullie lezen"

Václav Černý is op dit moment de man in vorm bij FC Twente en lijkt komende transferwindow een mooie transfer te gaan maken. De vleugelaanvaller was in het gewonnen duel tegen sc Heerenveen (4-0) wederom belangrijk en werd na afloop in gesprek met Vandaag Inside gevraagd naar zijn toekomstplannen.

Černý krijgt ook alle berichtgeving mee en heeft de laatste tijd meer contact met zijn zaakwaarnemer. "Ik lees wat jullie lezen en daar mogen jullie iets van vinden, maar ik heb nog twee wedstrijden", pareert hij. "Als het zo ver is, is het zo ver. Ik heb hier nog twee jaar een contract en bij FC Twente blijven zou zeker kunnen." Hans Kraay jr. zei op zondagochtend dat de uitblinker open schijnt te staan voor een transfer naar Feyenoord.

De ploeg van Ron Jans maakte gehakt van de bezoekers uit Friesland en maakte veel indruk in De Grolsch Veste. "We willen graag iedere week beter worden. We hebben nog twee belangrijke potjes en willen op ons best zijn." Als hem gevraagd wordt of de Tukkers favoriet zijn, wil de Tsjechische aanvaller een beetje nuance aanbrengen. "Dat mogen jullie bepalen, dat vinden wij ook wel, maar dat betekent echt helemaal niks. Het worden hele pittige wedstrijden", zegt hij over de finale van de play-offs.