Van der Kraan: "Ik ben er absoluut van overtuigd dat Ten Hag Timber mee gaat krijgen"

Ajax-verdediger Jurriën Timber staat komende zomer voor een lastige keuze. Hij kan namelijk met Erik ten Hag naar Manchester United, maar ook nog een seizoen in Amsterdam blijven. Journalist van De Telegraaf, Marcel van der Kraan, denkt dat hij zijn keuze al gemaakt heeft en voor een buitenlands avontuur gaat.

De ochtendkrant bracht eerder naar buiten dat de vertegenwoordigers van de Oranje-verdediger waren gespot bij het kantoor van de Engelse topclub. "Normaal gesproken blijft Jurriën Timber bij Ajax. Maar het gebeurt nogal eens dat je denkt: raakt Ajax zijn spelers niet te snel kwijt? En ik denk dat dit ook met Timber gaat gebeuren", laat Van der Kraan weten aan talkSPORT. "Ik ben er absoluut van overtuigd dat Ten Hag Timber mee gaat krijgen".

De twintigjarige Ajacied liet eerder aan de krant weten dat een extra jaar bij Ajax ook nog steeds een mogelijkheid is, maar Van der Kraan denkt niet dat deze woorden iets waard zijn. "Ik denk dat het political talk is, dat hij zijn beslissing al heeft genomen en dat hij aansluit bij Ten Hag. Voor Ten Hag is Timber een heel belangrijke speler, omdat hij de opbouw van achteruit aan kan sturen".

Feyenoord-doelman vertrekt