Heracles-directeur diep door het stof: 'Vloet zal shirt niet meer dragen'

Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles, is diep door het stof gegaan. In gesprek met ESPN geeft Toussaint toe niet goed te hebben gehandeld rondom Rai Vloet. Na het dodelijke verkeersongeval, waarbij Vloet met te veel drank achter het stuur zat, viel de middenvelder onlangs weer in bij Heracles. Toussaint stelt dat het niet meer denkbaar is dat Vloet ooit nog het shirt van Heracles zal dragen.

"Als we kijken naar wat er gebeurde; Rai is vrij snel weer bij de selectie gehaald, eigenlijk al na een week. Dat hebben we absoluut niet goed gedaan. Daar bied ik mijn excuses voor aan, voor de pijn en de emotie die is ontstaan bij de familie, bij onze supporters, bij onze sponsoren, bij alle belanghebbenden en voor alle betrokken bij deze gebeurtenis. Dat hebben we gewoon niet goed gedaan", aldus Toussaint.

Op de vraag of Vloet ooit nog het shirt van Heracles zal dragen, is Toussaint duidelijk. "Nee." Onlangs kwam het nieuws dat de ouders van de overleden jongen nog niets van Vloet persoonlijk hebben gehoord. Heracles schorste Vloet en werd vrij snel duidelijk dat de voetballer niet meer in actie zou komen voor Heracles.