Arne Slot staat voor hels karwei bij Feyenoord: "Het gevoel is slecht en er is geen geld"

Arne Slot staat voor een hels karwij bij Feyenoord, zo laat commentator Arman Avsaroglu bij de NOS weten. Volgens hem is het gevoel binnen de club momenteel slecht en is er geen geld beschikbaar, ook niet als Marcos Senesi en Orkun Kökcü verkocht worden.

"Slot is druk aan het praten met mensen binnen Feyenoord. Hij is de club aan het leren kennen, maar blijft voorlopig op de achtergrond. Het algehele gevoel is slecht. Er is geen geld om nieuwe spelers aan te trekken en dus zijn de verwachtingen voor komend jaar vooralsnog laag."

'Weinig geld bij Feyenoord'

En dus zal Slot, net als Ronald Koeman tien jaar geleden, vooral naar jeugdspelers moeten kijken: "Het lijkt er niet op dat de huidige lichting jeugdspelers van datzelfde niveau is. Toch zal Slot het - net als Koeman tien jaar geleden - waarschijnlijk vooral van de jeugd moeten hebben, want ook als spelers als Senesi en Kökcü worden verkocht, is het niet zo dat al dat geld automatisch weer in de selectie kan worden gestoken. Met een deel ervan zullen gaten gedicht moeten worden. In principe krijgt Slot de tijd en de ruimte om rustig te gaan bouwen. Op die manier kan hij wellicht verrassen, door met weinig geld en weinig kwaliteit goed te presteren."