Feyenoord heeft transferplannen voor mogelijke nieuwe spits in januari

Feyenoord denkt erover na om in de winter een nieuwe spits naar Rotterdam te halen, zo meldt De Telegraaf. Aan het begin van 2024 moet de club het namelijk zonder aanvallers Ayase Ueda en Yankuba Minteh stellen.  

Ueda neemt met Japan deel aan het Aziatisch kampioenschap, terwijl Minteh met Gambia strijd om de Afrika Cup. De toernooien vinden plaats vanaf 11 januari en 12 februari. Met het wegvallen van beide aanvallers heeft Feyenoord met Santiago Gimenez nog maar één spits over. Slot bevestigt dat er mogelijk een nieuwe spits aangetrokken zal worden in de winter. “Het is iets waar we in deze fase ook over spreken, ja. We hebben twee goede spitsen in huis, maar als er eentje een maand niet is, moet je de opties gaan bekijken. Eerder dit seizoen heeft Minteh ook in de spits gespeeld, maar als die er ook niet is, moeten we een keuze gaan maken." 

Belangrijke maanden 

Feyenoord wacht eind januari en begin februari onder andere wedstrijden met FC Twente en AZ, terwijl het ook nog meedoet om de volgende ronde van de Champions League te bereiken.