Van de Belt: "Dat was een van de redenen om voor Feyenoord te kiezen"

Thomas van de Belt reageert in gesprek met de Telegraafop het aanblijven van Arne Slot als trainer van Feyenoord. De middenvelder, die deze zomer de stap van PEC Zwolle naar Rotterdam maakt, zegt blij te zijn met de keuze van zijn hoofdtrainer en vertelt ook over zijn transfer. 

"Dat is wel mooi", begint Van de Belt wanneer hem gevraagd wordt naar het aanblijven van Slot. "Ik kijk er naar uit om onder hem te gaan trainen, ik denk dat hij me een betere speler kan maken." Van de Belt is groot fan van de trainer, zo blijkt uit zijn volgende uitspraak: "Hij is ook wel een van de redenen voor mij om voor Feyenoord te kiezen." 

Maar het was op dat moment nog lang niet zeker dat Slot ook volgend seizoen op de bank zou zitten bij Feyenoord. De vader van Van de Belt onderhoudt nog steeds een goede band, in het interview wordt dan ook gevraagd of Van de Berg niet via zijn vader aan wat informatie kon komen over Slot: "Dat zou ik nooit doen. Maar het was ook niet zo dat ik er de hele dag mee bezig was in mijn hoofd." Op dit moment de middenvelder bezig met zijn verhuizing naar Rotterdam. Over enkele weken sluit hij aan bij Feyenoord op de trainingen.

Feyenoord-doelman vertrekt